Dezobarijere i antibakterijski otirači

Antibakterijski i dezinfekcioni otirači koriste se u prostorima koji zahtevaju izuzetno visok nivo higijene. Sadrže antibakterijski rastvor koji ubija mikroorganizme sa obuće.

antibakterijske

Dezobarijere & otirači

Dezinfekcioni otirači (dezo barijere) široku primenu nalaze u objektima gde se priprema hrana. Postavljaju se ispred ulaza kako bi sprečili prodor nečistoća i bakterija u unutrašnjost prostorije. Izuzetno su efikasni jer sadrže antibakterijski rastvor koji ubija mikroorganizme sa obuće, kao i vlakna od specifične gume koja struganjem dodatno čiste i suše obuću. Antibakterijski otirači su najčešći u medicinskim ustanovama zbog takozvanog lepljivog svojstva. Ovi otirači se postavljaju ispred ulaza i za sebe lepe nečistoću sa obuće i deluju antibakterijski.

Proizvodi

Dezobarijera
MULTI

Omogućava vam istovremeno dezinfekciju i sušenje đonova.

Otirač dezo-barijera
Sani-Trax [346]

Hiljade fleksibilnih vlakana čiste kontaminirane čestice sa obuće.

Aluminijumska
dezobarijera Ekonomik

Preporučuje se za sve ulaze gde se zahteva visok nivo higijene.

Aluminijumska
dezobarijera Premium

Кoristi se za pralaz zaposlenih (izrađuje se od aluminijuma) ili za prelaz viljuškara.

Antibakterijski (lepljivi)
otirači

Pogodan za postavljanje ispred operacionih sala, laboratorija.

Dezinfekciona sredstva
za čišćenje i dezobarijeru

Preporučuje se za sve ulaze gde se zahteva visok nivo higijene.

Dezinfekciono sredstvo
za ruke

Sadrži Aloe Veru sa hidrirajućim i umirujućim dejstvom.

PIK GROUP D.O.O.

Ko smo mi?

PiK Group” d.o.o. je zvanični distributer holandske kompanije ”Notrax” Superior Manufacturing Group Europe BV koja se bavi proizvodnjom profesionalnih otirača svih namena – od ulaznih unutrašnjih, spoljašnjih ili štampanih otirača, pa do specifičnih industrijskih otirača. Takođe, “PiK Group” je i distributer španske kompanije ”Nofer” čija je osnovna delatnost proizodnja i distribucija savremenih sušača za ruke.

Naš asortiman proizvoda možete videti u Showroom-u koji se nalazi u Beogradu, naselje Žarkovo, Tržni centar “Mondo”. Više detalja o ovom Showroom-u možete pogledati u kategoriji “Showroom”.

PIK GROUP D.O.O.

Naši klijenti

Kontakt

Ukoliko imate pitanje o nekom proizvodu, želite da poručite nešto iz našeg asortimana ili vas zanima neka druga informacija, možete nas kontaktirati putem ove kontakt forme. Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

Copyright © 2020 Dezobarijere.rs | Sva prava zadržana | Web dizajn i SEO optimizacija: